Klicka här för online support

När du behöver nya fönster erbjuder Innovativa Fönster -VELFAC  idealiska lösningar gällande design, energi, kvalitet och rådgivning.

.

Våra fönster och dörrar lever upp till kraven inom säkerhet och energibesparing och bidrar till att du kan känna dig trygg med ditt inköp - oavsett om du ska bygga nytt eller renovera. Du får hållbar, dansk kvalitet av högsta kvalitet, vilket också ger dig bästa möjliga inomhusklimat där gratis energi från solen utnyttjas. Fönstren anpassas för just din bostad och dina behov. 

.

.

FÖNSTER OCH DÖRRAR SOM FULLÄNDAR DIN BOSTAD

Det är ett stort beslut att investera i nya fönster och dörrar. Det krävs överväganden gällande bostadens utseende, önskad färg och vilka öppningsfunktioner du behöver.

Hos OSS hittar du inspiration till hur du kan fullända din bostad, och vi ger dig goda råd om hur du på bästa sätt utnyttjar dagsljuset och solens energi.

VÄLJ FÖNSTER TILL DITT NÄSTA PROJEKT

Designfönster och fönsterdörrar för renovering och nybyggnation.

picture-1-(1).jpg

Modernt eller klassiskt? Traditionelt eller med kant? Hos VELFAC hitter du fönster och dörrar som er tillverkada enligt mått och som er anpassade för just ditt projekt. Olikheterna i våra fönsterserier säkerställer att du alltid kan hitta ett helt perfekt fönster, oavsett vilket projekt du arbetar på.

Professionell rådgivning - varje steg på vägen

Du får goda råd under hela processen - från projektering till montering. Då får du den bästa lösningen till ditt projekt när det gäller design, funktion, energi och pris.

,

Moderna VELFAC 200 fönster 

VELFAC 200 ENERGY-serien består av fönster, skjutdörrar och altandörrar i trä/alu. VELFAC 200 ENERGY serien har en elegant design för både nybyggnation och ombyggnad, där mer glas och mindre karm ökar ljusinsläppet. Fönstren lämpar sig för moderna byggnader. Fönster och altandörrar ser likadana ut, oavsett om de kan öppnas eller, och de bidrar till att understryka husets rena linjer.

Dina fördelar

 • Fönstrets design med smala karmar ger ett ökat ljusinsläpp i din bostad
 • Består utvändigt av aluminium, vilket bidrar till att fönstret är nästan underhållsfritt. Invändigt består fönstret av trä, vilket bidrar till en varm atmosfär
 • Med en standard 3-glasruta uppnår fönstret energimärkning A
 • Kan levereras i alla RAL-färger både in- och utvändigt
 • 10 års garanti
 • Till fönstren finns en rad olika tillbehör

.

.

VELFAC Edge

När ljus ger rum til att leva.

Hemmet är den plats där man lever sitt liv – det är därför avgörande att man känner sig väl tillfreds varje dag. Att utnyttja dagsljuset är en viktig del av ett bra och sunt inomhusklimat för att man ska känna sig tillfreds. Med ett god inomhusklimat följer välbefinnande och rum till att leva. Fönster med högsta möjliga glasandel ger största möjliga utbyte av solens egenskaper i förhållande till både värme och ljus - och det kan man tydligt se.

Nytänkande med kant.

 • Lämplig till renoveringar och nybyggen
 • 2-glas fönster
 • Slank, elegant och robust
 • Fasta och öppningsbara bågar med samma uttryck
 • U-värde på 1,3
 • Försänkt fog för en svävande båge

Slank och robust. Det är VELFAC Edge. Uppnå enkelhet och designfrihet med de slanka bågarna som bidrar till ett större dagsljusinsläpp och öppnar upp bostaden mot omgivningen. Samtidigt får du en robust, beprövad och inbrottssäker konstruktion, som ser elegant ut både inifrån och utifrån.

VELFAC Edge ger möjlighet för att få ett spännande utseende på nybyggen. Det lämpar sig även till att ge renoveringar ett modernt och uppdaterat uttryck där du ständigt får upplevelsen av ett fönster med glaslist – men utan en karm som tar plats och stjäl dagsljus.

Den slanka och svävande bågen med kant ger en lätthet som passar bra till både putsade fasader och murstensfasader. Med aluminium på utsidan, som endast kräver minimalt med underhåll, samt kvistfritt målat trä på insidan, får du ett fönster som håller i både form, funktion och uttryck.

,

SKICKA EN FÖRFRÅGAN. →   

-

VELFAC RIBO ALU FÖNSTER & DÖRRAR

       

VELFAC Ribo Alu fönster och terrassdörrar ägnar sig speciellt för fönsterbyten i hus och byggnationer från 1960 till 1980. Med VELFAC Ribo fönster och terrassdörrar kan huset bevara sitt original utseende, och det är möjligt att byta ut enstaka fönster och samtidigt behålla helhetsutseendet. 

Spröjsade fönster kan tillverkas i ett otal olika kombinationer och önskar du spröjs kan du själv välja/designa hur dina spröjsade fönster skall se ut.

Ett trä alu fönster/terrassdörr är i stort sett underhållsfritt.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN. →   

.

VELFAC Classic alu

VELFAC Classic är speciellt ägnade för äldre byggnader från perioden 1840-1940. Ett energifönster rikt på detaljer som karm/postprofilering, kittfals m.m.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN. →   


Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Moms
0 kr Totalt

Priserna är inklusive moms

Till kassan